ПРИЯТЕЛИ НА АНТРОПОСОФИЯТА - ЕЗОТЕРИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ
http://anthrobg.net/

2013-та година е подвластна на Черната водна Змия.
http://anthrobg.net/viewtopic.php?f=273&t=1548
Страница 1 от 1

Автор:  Pepi [ Пет Яну 04, 2013 3:47 pm ]
Заглавие:  2013-та година е подвластна на Черната водна Змия.

2013-та година е подвластна на Черната водна Змия.

Изображение

Годината на Змията настъпва на 10 февруари 2013 г. и ще продължи до 31 януари 2014 г.

Китайско название на годината на Змията (Змея) е „Ши“.
Съответстващ знак в западния зодиак: Дева
Елемент: Огън
Черният цвят представлява Космосът, полярната нощ, това е цветът на дълбоките води. Затова се смята, че Черната Змия носи на хората неочаквани промени и промяна. Трябва да бъдем по-внимателни и наблюдателни.

Предстоящата 2013 година ще бъде съвършено различна от предходните. Ще започне спокойно, но не се заблуждавайте – оборотите бавно и устойчиво ще се повишават. След изпълнената с противоречиви и не чак дотам приятни събития от високосната 2012 г., тихото и безметежно начало на 2013-а ще бъде нещо като заслужена почивка за изтощената ни психика.

Всеки знак от зодиака ще реагира на предстоящите събития различно, а и ще има различни очаквания за Годината на змията.

Годината на Змията ще премине под покровителството на Меркурий. Това означава, че всички трябва перманентно да актуализират информацията, която използват, да усъвършенстват навиците и да оптимизират дейностите.

Общуването между хората ще е един от факторите за напредък. Трудните ситуации ще ги накарат да обединят усилията си и да си помагат в критични моменти. На някои хора ще се наложи генерално да променят плановете си, на други – да се върнат назад и да повторят изминатия път, коригирайки допуснатите вече грешки.

Вероятно ще установите, че за да напреднете, се налага да се откажете от някого или нещо, с което сте свикнали, да приемете известни ограничения.

В Годината на змията ще бъде груба грешка, ако се опитвате да заобикаляте правилата и законите.

Промени ще се случват във всички житейски области и ще бъде доста трудно да се прецени предварително кое е за добро и кое е за лошо. Реформи, които първоначално изглеждат неблагонадеждни, в крайна сметка може да завършат много по-сполучливо от такива, които уж гарантирано обещават да помогнат. Всички биха могли да улеснят живота си, да си спестят куп неприятности и да уталожат ежедневното напрежение, ако се научат да реагират по-дипломатично и да се приспособяват по-бързо.

Личният живот ще следва същия динамичен ход като обществения. В годината на Змията семейните отношения ще придобият особена важност. Хората, ценящи стабилната връзка, приемащи партньора си сериозно и сърдечно ще се чувстват най-щастливи и ще преживеят най-много романтични мигове и прекрасни емоции. Онези, които бягат от отговорност, страхуват се от задължения и са си самодостатъчни, ако не успеят да създадат семейство през тази година, по-нататък изобщо ще бъде много трудно да се обвържат.

Източник: http://magicaura.com

Автор:  Pepi [ Пет Яну 04, 2013 4:12 pm ]
Заглавие:  Хороскоп 2013-та

Хороскоп 2013-та


ОВЕН (21 март - 20 април)
Импулсивността няма да е ваш приятел през тази година, затова се заредете с търпение и добре обмисляйте постъпките си. Преценката ви ще е правилна само, ако претегляте и оглеждате събитията от всичките им страни.
В началото на годината ще има разногласия в семейните ви отношения, затова се старайте да избягвате споровете. Дребни задължения ще напомнят за себе си и ще поглъщат голяма част от енергията ви. Към края на зимата влизате в стихията си и отново омайвате приятелите си с вашия чар, остроумие и словоохотливост. През лятото ще почувствате внезапен порив да промените нещо в живота си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)
В началото на 2013-та настроението ви е приповдигнато и ви завладява напълно. Близките ви хора черпят от вашия позитивизъм и се зареждат с него, затова отделяйте им повече внимание. Чувствате се бодър и оптимистично настроен. През новата година погледнете на света с нови очи! През пролетта започнете живота си на чиста страница.
Проявявайте търпение и разум и скоро ще забележите как живота ви се обагря в нови цветове. Вярвайте в себе си и годината ще бъде успешна с това, което сами ще постигнете!

БЛИЗНАЦИ (21 май - 21 юни)
Очаквате новата година да ви донесе сбъднати мечти, но не вярвате достатъчно в чудеса. А трябва! Работете и върху самочувствието си!
Създайте романтична атмосфера около себе си и се наслаждавайте на прекараното време с любимите си хора. Предстоят ви обновления и в личен, и в професионален план, но след месец Март. Ще срещате пречки, които няма да знаете как да превъзмогнете и това ще ви забави към целта. Някъде ще се позагуби интуицията ви, няма да разпознавате подлостта. Но към края на годината вече ще въздъхнете по-удовлетворени. Снабдете се с търпение!

РАК (22 юни - 22 юли)
Тази година ще върви гладко от самото й начало и вие успявате с лекота да реализирате плановете си за нея. Празничното ви настроение, енергичността и оптимизма, които излъчвате, привличат погледите. Възможна е среща с човек, който дълбоко да навлезе във вашия живот в края на пролетта и през лятото.
Възможно е да вземете решение за сериозна промяна във вашия живот. Не се опитвайте обаче да изпреварвате събитията. Като начало отделете време, за да анализирате изминалата година.

ЛЪВ (21 юли - 20 август)
Отложете реализирането на новите си идеи за месеците Март и Юни! През първите месеци от годината трудно ще се концентрирате, затова се отдайте на удоволствия. Ако сте семеен и имате деца, обърнете им повече внимание. Вие по природа сте работохолик, затова поне по празници дарявайте с повече внимание близките си. Началото на Новата година ще ви се стори доста трудно. Ще ви се наложи бързо да се адаптирате към различни сложни ситуации.
Вероятно ще се случат сериозни промени в живота ви. Преходът може да е рязък и болезнен, затова трябва да се заредите с търпение и да не предизвиквате събитията. Направете обстоен разбор на миналите събития – опитът ще ви помогне в новите ситуации.

ДЕВА (23 август - 22 септември)
Настроението ви е приповдигнато и празнично и нищо не може да го помрачи. През тази година вие сте центъра на всяка компания. Уважението на хората около вас ви зареждат с позитивизъм. Решенията как да действате, които взимате днес, ще се увенчаят с бързи развръзка утре. Определено имате шанс – използвайте го!
Началото на Новата година е най-доброто време да преминете от една дейност към друга. Заложете на подкрепата на близките ви хора. Не се затваряйте изцяло в собствените си проблеми, а позволете приятелите да ви подадат ръка, когато се нуждаете от това. Най-добро решение е да прекарате лятото със семейството си.

ВЕЗНИ (23 септември - 23 октомври)
Хубава година за Везните, стига да успеят да пренебрегнат хората, които им създават проблеми. Ако сте от тази зодия, ще успявате с лекота да завършвате започнатите дела - положението на планетите ще благоприятства това. Все по-често ще усещате комфорт, удовлетвореност, вяра в собствените сили, което отдавна не се е случвало.
Януари е най-напрегнатия месец за Вените от предстоящата година. Благоприятен е за делови срещи, запознанства, планиране на дейностите през цялата година, но носи напрежение. През тази година на Везните ще се наложи да полагат повече усилия от обикновено, но в крайна сметка ще бъдат удовлетворени. Разчитайте на собствените си сили.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)
Време е да повярвате, че 2013-та ще ви донесе това, което отминалите години не успяха. Жените Скорпион ще блеснат със своя чар, обаяние и талант. Старайте се да обменяте повече информация с околните, за да имате успехи.
Възможно е през първите месеци да се чувствате разсеяни и неуверени в себе си, което да стане причина за конфликт с близки хора. Не правете много планове за бъдещето, а живейте в настоящето! Във втората половина на годината ви очакват интересни запознанства с противоположния пол.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)
Радвайте се на семейния уют и прекарвайте повече време със семейството си. Само така ще имате спокойствието, към което се стремите. Ако сте нервни, то вредите само на себе си.
Може да се притесните за финансовата си стабилност, а от работата рядко ще сте удовлетворени. Направете обстоен разбор на вашите приходи и разходи. Опитайте се да ограничите вторите до минимум. Време е и да се позамислите за здравето си. Стремете се към спокойно ежедневие и балансиран начин на живот.

КОЗИРОГ (21 декември - 20 януари)
2013-та е вашата година – използвайте благоразположението на звездите. Излъчвате енергичност и оптимизъм и сте по-смели отвсякога. Представителите на противоположния пол постоянно обръщат поглед след вас. Веселете се на воля, предстоят ви важни запознанства през по-топлите месеци.
Настроени сте да споделяте всичко с прямота, която може да засегне събеседниците ви. Отношенията ви с близкия човек може да се обтегнат, ако дадете воля на свободата си. Нетактичността може да ви попречи да достигнете желаните резултати и в работата, въпреки ентусиазма ви. Опитайте да сте по-въздържани – това е единствения начин да избегнете неприятностите.

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 18 февруари)
Събитията рязко ще променят хода си. През първата половина на годината ще станете свидетели на редица промени. Втората половина на 2013-та може да ви донесе разочарования и безпричинна тъга, ако очаквате, че нещата трябва да изглеждат по определен начин. Реалността може да донесе на Водолея необяснима тревога, усещане за раздвоение, нужда от равносметка.
Звездите ви предупреждават, че прекалената чувствителност и доверчивост могат да станат причина за много страдания през тази година. Постарайте се да намерите опорна точка, не се поддавайте на натиска на околните.

РИБИ (19 февруари - 20 март)
Противоречива година. Препоръчваме ви да прогоните тежките мисли и да дадете път на радостта и веселието. Имате прекрасната възможност да се отърсите от работните дела през лятото и да изпитате една прекрасна емоция.
Тази година ще ви поднесе много нови възможности. Разчитайте на интуицията си и тя ще ви помогне да намерите правилната посока в живота ви. Най-важното е навреме да си кажете „стоп“ и да не се опитвате да изпреварвате събитията.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/