Тук ще кажа с две думи кой е Бондарев за тези, които не са чували нищо за него.
А Генадий Алексеевич Бондарев е роден през 1936 г.
Завършил е Московския минен институт, работил е в мините, в изграждане на московското метро, в проектантско бюро, в областта на социалното прогнозиране. Защитил е дисертация по философия. Работил е като социолог в изследователския център на съветските профсъюзи.
Започва активно да се занимава с Антропософия в средата на 60-те години. Сформирал е антропософска група в Русия, която се оказва, че е първата възобновила антропософската дейност в Русия след нейното анулиране през 1923 г.
Написал е много книги и статии на Антропософски теми. Той е автор-съставител на енциклопедията Антропос.
Живее в Швейцария.
Да не забравя да добавя, че е изгонен от АО, но това не му пречи да продължава да работи.
--------------------
Да, това е положението за съжаление. Много неща не знаем. Това е само част от статията му.
Отношението на повечето хора към подобни факти е от рода на- абе, наистина недопустимо е подобно отношение, но вече е станало, дайте сега да не разбутваме нещата, това кой знае каква роля не играе, важното е да се развиваме напред, няма нужда да се разбутват такива въпроси...
....ммда...що да се разбутват, като просто вонят..
Аз като някоя бавноразвиваща се, ми беше нужно време да го асимилирам и тогава да го сложа тук във форума.
Ужасно е, потресаващо е, разтърсващо е ...
Но веднага след това идват въпросите - защо са постъпили по тоя начин? Какво означават думите на Бондарев, че са работили окултно под знака на Скорпиона в тази си скверност? Какви са последствията от такава окулност, какво са постигнали с това?
...минооого други въпросчета, които се появяват главата ми...