Цитат:
Или тук във форума се вземи в ръце или аз почвам да трия!!!
Ехеееееее, другарки модераторки смели! Първо, не се взимайте толкова насериозно заради 5те-6 човека, които ви четат! По-полека с тази тържественост и помпозност! Аз имам личен мейл, ако има нещо обадете ми се приятелски там, както го правехте преди да започнете да ми се надувате като мисирки и спокойно кажете какво има. Все пак ние сме и нещо като приятели и много добре се познаваме. Говорите така, сякаш цял свят ви чете, а то същнуст става въпрос я за 5 я за 6 души, които четат главно мен! Така че не им разваляйте удоволствието заради глупости!
Второ, подобни заплахи са подходящи повече за някоя детска градина, отколкото за така що годе поотраснали хора какъвто надявам се не съм аз! Имате прави да триете каквото си искате, както си искате, но ако ме изтриете мен, какво ли ще остане? Ще се четете сами, което не е лошо всъщност. Току виж някой друг щраус (рихард) от Виена се събудил и дофтасал.
Трето, аман от лекции по комсомолски морал и право. Аз наистина се надявам на извинения, Пепи! Това дали ти заслужаваш извинения от мен - да, заслужаваш. Само кажи и ще ги получиш в преизобилни количества! Аз умея да се извинявам, а също и да греша. Аз не съм безгрешен като всички щрауси, лапащи трева по цял ден.
И последно, защо да не
генерализирам, бе Дорина? Някой или нещо ми забранява ли? ......... Това си е моя работа, мое становище. Който иска да вярва, който иска не. Който иска да се засяга. Вие нали не сте антропософ вече. И кой толкова може да се засегне, ако изключа горката Пепи, след като никой не чете тука? По-спокойно бе! Всички барабасофи така или иначе спят и нищо не е в състояние да ги събуди. Дори аз, нито
Христос.

Ваш Даджал